TV

1. maj 2014

Tre teasertrailers til Guillermo del Toros kommende vampyrserie “The Strain”

Guillermo del Toros og Chuck Hogans vampyromantrilogi The Strain, der herhjemme er udgivet hos forlaget Hr. Ferdinand, bliver genfødt som tv-serie.

Den FX-producerede vampyrserie, der er skabt af del Toro og Hogan, får amerikansk tv-premiere til juli, og det er del Toro selv, der har instrueret pilotepisoden.

the-strain-logo

Første sæson kommer til at består af 13 episoder; en sæsonlængde, der også kendetegner andre FX-serier som Sons of Anarcy, Justified, American Horror Story og The Bridge.

Castet tæller blandt andre Corey Stoll (House of Cards), Sean Astin (Lord of the Rings), Roger Cross (24), Mia Maestro (Alias) David Bradley (Game of Thrones) og Kevin Durand (LOST).

Det er Carlton Curse, der kommer til at fungere som showrunner på The Strain. Curse, der tidligere fungerede som showrunner på ABC-serien LOST, er ligeledes én af de kreative kræfter bag A&E-serien Bates Motel – så han fortsætter i den uhyggelige ende af genreskalaen.

the-strain-teaser-poster-682x1024Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *