TV

17. oktober 2011

Tredje sæson af “Castle” er ude på dvd…

Murder, He Wrote …

Der skrives altid vidt og bredt om de fantastiske HBO-serier, der ret beset også ér fantastiske! Men det er ikke kun HBO – eller Showtime og AMC, for den sags skyld – der skaber velskrevne, velspillede og velproducerede serier. Også traditionelle tv-netværk som ABC kan være med … ikke mindst, når talen falder på charmerende og velturneret krimifiktion! Dette er den pt. fire sæsoner lange “Castle” med vidunderligt herlige Nathan Fillion fra blandt andet “Firefly” (2002-2003) & “Two Guys, a Girl and a Pizza Place” (1998-2001) et godt eksempel på. Her parrer man et styk excentrisk playboy/krimiforfatter med et styk ben-i-næsen-betjent, hvilket afføder en herlig kemi og masser af godhjertede spydigheder.

Er du til krimikomedie? Så skal du have fat i "Castle"!

Walt Disney Studios Home Entertainment har netop udgivet “Castle: Sæson 3” (2010-2011) på dvd. Alle sæsonens 24 episoder – i alt over 17 timers mordhalløj – på 6 dvd’er med masser af ekstramateriale!

Promotrailer til “Castle: Sæson 3”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *