3 seje POP!-figurer fra Funko

If it ain’t FunKo, it ain’t fun!

Hvis man elsker film og tv-serier, og ydermere har hang til merchandise, så kan Funko stille sulten hos selv den meste forslugne filmnørd og dedikerede merchandise-samler. Her præsenteres der tre nye produkter, der nok skal vække glæde!

2 (3)

Nøglering med Jon Snow

Hvis man sætter pris på god tv-fikton, så hører HBO-serien “Game of Thrones” til blandt de ypperste af slagsen. Det er en serie, man skal have krydset af på sin “must see”-liste, inden man forlader denne fantastiske verden. Indtil videre er der løbet fem sæsoner over skærmen, og den sjette får premiere den 25. april. Så man kan altså sagtens nå at slå kløerne i den fine Jon Snow-nøglering, inden man sætter sig til rette i sofaen for at se, om Snow er så heldig at overleve i serien, der er kendt for at tage livet af alt og alle uden skelen til karakterpopularitet.

4 (2)

Harley Quinn with Mallet

Senere på året får David Ayers “Suicide Squad” biografpremiere. Her kan man stifte bekendtskab med en lang række af DC Comics’ antihelte og superskurke, der går amok i en – lader det til – mørk og dystopisk film. Selvom der er skrevet meget om Jared Leto, der spiller Jokeren i Ayers film, så har Harley Quinn også en rolle i filmen. Hun spilles af Margot Robbie, der i filmens trailer er en ferm, psykotisk batsvinger. For denne POP!-figurs vedkommende er afsættet dog mere klassisk, og man tænker uvilkårligt på den 85 episoder lange og meget fine animationsserie “Batman: The Animated Series” (1992-1995), hvor Harley Quinn jævnligt optræder.

10

Major Marquis Warren fra The Hateful Eight

Samuel L. Jackson gør sig altid bemærket, når han gør sin entré i en film, og dette er også tilfældet med Quentin Tarantions dialogstærke western “The Hateful Eight” (2015), hvor Jackson giver den i rollen som Major Marquis Warren. Filmen er fantastisk, ikke mindst Ennio Morricones musik, Tarantinos manuskript og Robert Richardsons fototografering, og det samme kan siges om Funkos POP!-figur, hvor Warren står med to trukne revolvere parat til at nedlægge enhver, der står i vejen for ham.

jnsnow_1024x1024

7481_Hateful8_MarquisWarren_GLAM_1024x1024

71vGkEIgpFL._SL1500_PRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Movies/Heroes: 45 & 256
Producent: Funko
Materiale: Plast
Størrelse: 10 cm høj & 4 cm (nøglering med Jon Snow)
Alder: Anbefales af producenten fra 14 til 17 år
Link: Funko.com / Fantask.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Udklip