TV

31. august 2010

Tv-serier, der meget gerne må blive udgivet på Blu-ray herhjemme.

Blu-ray-mediet er fantastisk. Det har læsere af denne blog for længst fundet ud af, at jeg mener. Ikke blot giver det nyt liv til filmklassikere, der aldrig har set så strålende godt ud som de gør i deres nye HD-klæder, det får også serier – gamle som nye – til at tage sig ud fra deres absolut bedste side. Der findes et sandt slaraffenland af BD-serier, der kan få mundvandet til at stå i savlende kaskader hos alle serienørder.

Desværre er Danmark ikke, som jeg har skrevet i tidligere indlæg, et foregangsland, når talen falder på et varieret udbud af Blu-ray-titler. Nedenunder følger en række personlige ønsker på seriefronten, der meget gerne må bliver lanceret herhjemme. De præsenterede covers markerer i øvrigt det antal sæsoner, der er blevet ugivet i USA. Klik for stort cover.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

 1. Ja tak, mange flere serier på Blu-ray.
  Faktisk…host nu bare op med nogle flere serier


 2. Helt enig … kom med flere serier!

  Selvom det halter med Blu-ray-udgivelserne herhjemme, så er man trods alt ganske godt med på dvd-fronten, når talen falder på de nyeste serier.

  Blandt de i indlægget nævnte serier kommer i øvrigt både “Human Target: Sæson 1” og “The Vampire Diaries: Sæson 1” på dvd og Blu-ray fra Warner indenfor de kommende måneder.

  Første sæson af “White Collar” (samt sæson 13 og 20 af “The Simpsons”) kommer fra Fox … men kun på dvd, selvfølgelig!

  Jeg savner især 80’er-serierne. Titler som bl.a. “Hart to Hart”, “The Fall Guy”, “Simon and Simon”, “Riptide”, “Remington Steele”, “Alf” og “Scarecrow and Mrs. King” savnes alvorligt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *