Film

5. februar 2018

TV-spot til “Solo: A Star Wars Story” (2018)

Breaking news from a galaxy far, far away! 

“I’m gonna be a pilot. Best in the galaxy!” (Han Solo)

Disney og Lucasfilm gav os i går, i forbindelse med åbningen af Super Bowl, et cirka 40 sekunder langt smugkig på “Solo: A Star Wars Story” (Ron Howard, 2018). Der er tale om et såkaldt tv-spot, der efter sigende bliver fulgt op af en decideret teaser trailer senere i dag.

Det korte tv-spot byder ikke på meget handling, men vi får alligevel serveret en række godbidder. Man kan spotte nye droids og fartøjer. Vi får et blik ind i The Millennium Falcon, der ser fabriksny ud. Vi ser en Star Destroyer og en håndfuld TIE fighters. Vi ser noget, der minder om en blaster/lyssværds-duel på taget af et højhastighedstog. Og så får vi et glimt af Lando Calrissian (Donald Glover), Woody Harrelson (Tobias Beckett), Emilia Clarke (Qi’Ra), Han Solo (Alden Ehrenreich) og Chewbacca (Joonas Suotamo).

“Solo: A Star Wars Story” får dansk biografpremiere den 25. maj i år.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *