Film

7. maj 2010

Tysk drama – Maren Ades “Alle anderen” – får biografpremiere den 20. maj

Jeg glemte, i min opremsning af interessante biografpremierer i maj, at nævne Maren Ades tyske Berlinale-vinder “Alle anderen” (2009), der får biografpremiere den 20. maj.

Filmen biografdistribueres af Øst for Paradis i Århus, og de skriver følgende om filmen:

“Scener fra et prøvet parforhold” kunne denne tyske tour de force udi et ungt pars vildledte veje mod potentielt lykkelig tosomhed have heddet.

Den unge instruktør Maren Ade går ubarmhjertigt tæt på de mest intimt ritualiserede afkroge af parforholdet i skildringen af Gitti og Chris, et ungt par, der på deres første ferie sammen finder ligeså mange skyggesider som solstrålehistorier ved hinanden.

 

Kilde: Øst for ParadisOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *