Gys

22. januar 2014

Universal udgiver første sæson af Anthony Ciprianos “Bates Motel”

A boy’s best friend is his mother…

Den 3. februar udgiver Universal første sæson af Anthony Ciprianos A&E-producerede TV-serie Bates Motel, hvis anden sæson får amerikansk TV-premiere den 3. marts.

Om TV-serien skriver Universal følgende:

Fra producenterne af Lost og Friday Night Lights kommer her en moderne forløber til den forbilledlige skrækfilm, Psycho. Efter at teenageren Norman Bates (Freddie Highmore) finder sin far død, køber han sammen med sin mor, Norma (Vera Farmiga), et motel og flytter til White Pine Bay i deres søgen efter et nyt liv. Men de opdager snart, at den idylliske kystby dækker over livsfarlige hemmeligheder. I en situation, hvor de kun har hinanden at stole fuldt og helt på, opbygger de to et yderst besynderligt forhold, som sætter spørgsmålstegn ved, om mor virkelig er den, der ved bedst? Se hver episode, i rækkefølge og uden afbrydelse, af det morderisk spændende drama, som fortæller historien bag én af filmhistoriens mest legendariske skikkelser.

Læs også: Tør du tjekke ind på Bates Motel?

Bates Motel - Season 1

bates-motel-posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *