Vampyrromanen “Blodig arv” af Matt Haig er udkommet fra Politikens Forlag

Politikens Forlag er med på vampyrtrenden, der for tiden giver krimigenren kamp til stregen. De har netop udgivet Matt Haigs 336 sider lange vampyrroman “Blodig arv”.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Velkommen til en verden med tørlagte vampyrforældre og deres blodtørstige børn.

En sen nattetime mister teenageren Clara Radley kontrollen, da en jævnaldrende fyr forsøger at tvinge hende til et kys. Hun bider ham i hånden, og smagen af hans blod vækker en ukendt tørst i hende. En farlig tørst, som kræver at blive slukket.

Da det går op for hendes skrækslagne forældre, hvad der er sket, beslutter de sig for, at de må indvie Clara og hendes bror Rowan i familiens mørke hemmelighed. Og pludselig forstår de to børn, hvorfor deres hud er så følsom overfor sollys, hvorfor dyr flygter, når de nærmer sig, hvorfor de ikke kan tåle hvidløg, og hvorfor Claras ønske om at blive veganer er livsfarligt – det er blot nogle få af de ulemper, der er ved at være vampyr.

Clara og Rowans forældre har i årevis levet i afholdenhed og forsøgt at opføre sig som almindelige mennesker, men da Clara og Rowan finder ud af, hvem de virkelig er og får smag for menneskeblod, sættes hele familien på en hård prøve.

Blodig arv er en både rå og underfundig roman om den svære kærlighed, forholdet mellem forældre og deres børn og angsten for det ukendte.

Kilde: Politikens Forlag


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.