Sjov & Leg

10. april 2015

Velkommen til Schleichs superhelte-verden!

Nu er  den tyske legetøjsproducent Schleich, der ellers er kendt for at producere Smølferne og de populære dyr i plastik, sprunget på den populære superheltevogn. De har fået licens til at producere figurerer med afsæt i DC Comics’ superhelteunivers, og indtil videre drejer det sig om 8 figurer og 2 figursæt, der uden tvivl vil kunne få alle superhelteglade fans til at savle af fryd.

Udgangspunktet hedder Justice League, og Schleich har sendt tre udgaver af Batman, tre udgaver af Superman, en udgave af The Flash, en udgave af Green Lantern samt to Scenery Packs med henholdsvis Batman og Jokeren og Superman og Darkseid i handlen.

Schleich har sendt disse figurer i handlen … klik for større udgave!

Batman - 1 Batman - 2 Batman - 3
Superman - 3 Superman - 2 Superman - 1
Lynet Grønne Lygte
Scenery Pack, Superman vs. Darkseid Scenery Pack, Batman vs. Jokeren
22509_01 22510_01

LINK: SchleichOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

 1. Naomi Hagelberg

  Øv, ingen Wonder Woman 🙁


 2. Hej Naomi

  Tak for din kommentar!

  Ja, Schleichs udbud er forsigtigt og konservativt. Men hvis de får succes med figurerne, så er jeg sikker på, at andre DC-helte følger trop. Wonder Woman er ikke på alles læber i skrivende stund, men det ændrer sig nok i 2016 og 2017, hvor Gal Gadot kommer til at optræde som Diana Prince / Wonder Woman i henholdsvis Zack Snyders “Batman v Superman: Dawn of Justice” og Michelle MacLarens “Wonder Woman” … og så kan man jo blot håbe, at Schleich udvider deres sortiment.

  Mvh
  Robert Johannes Rasmussen, F&KSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *