Viaplay går serie-amok i september

Med hele tre nye Viaplay Originals og masser af fortsættelser på danskernes favoritter går Viaplay et stærkt efterår i møde på seriefronten. Hundredvis af timers underholdning ligger klar, når vi vender kalenderbladet.

Denne nyhed er gengivet i uredigeret form fra pressemeddelelsen!


Hassel: Sæson 1 (premiere: 8. september)

Olav Svedelids ikoniske romaner om politimanden Roland Hassel bliver filmatiseret i Viaplays nye originalserie.

“Hassel” er en realistisk, nuanceret og usminket thrillerserie på 10 episoder og er løst baseret på den ikoniske politimand Roland Hassel, som er hovedpersonen i 29 bøger skrevet af den svenske forfatter Olov Svedelid. I første sæson følger vi Roland Hassel og hans kolleger i kampen mod den stadig tiltagende og voldelige kriminalitet i Stockholm.

Da Hassels chef og mentor brutalt myrdes på gaden, bliver Hassel pludselig trukket ind i en hensynsløs verden med magt, penge og korruption – en gråzone, hvor intet er, som det ser ud, og alt synes at hænge sammen. Jo tættere Hassel kommer på sandheden, desto farligere bliver det for hans familie. Der findes en udvej for Hassel, men det betyder også at han vil blive tvunget til at krydse alle moralske grænser.

cfecc1d6-1c16-4cd7-955e-77f306626163

Peppy Pals: Sæson 1 (premiere: 9. september)

Ny Viaplay Original-serie skal lære danske børn om følelsesmæssig intelligens. De prisbelønnede bøger og app’en “Peppy Pals” lærer allerede børn fra hele verden om menneskelige værdier som empati, følelser og venskab gennem leg og humor. Nu kommer “Peppy Pals” også som tegneserie.

Den succesfulde børne-app er blevet downloadet i over 150 lande og handler om de fem unisex-dyr Gabby – den generte kanin, Sammy – den loyale men klodsede hest, Reggy – den eventyrlystne hund, Izzy – den kloge ugle og Kelly – den forfængelige kat. Ligesom i det virkelige liv har dyrene forskellige personligheder, som børnene kan identificere sig med.

Gennem 16 korte afsnit kommer dyrene på eventyr og ender i situationer, hvor de møder forskellige udfordringer og skal lære at løse konflikter, håndtere stress, angst og følelsen af at være “udenfor” fællesskabet.

2ee6ac6e-3bb8-40fd-a5d3-5678410592f9

Okkuperet: Sæson 2 (premiere 29. september)

Efterfølgeren til den meget omtalte norske thrillerserie ”Den Russiske Ambassadør”, som nu på dansk kommer til at hedde “ Okkuperet”.

TV-serien, der er baseret på en idé af den kendte norske forfatter, Jo Nesbø, og som i sin tid var Norges hidtil dyreste dramaserie, har skiftet kanal. Den nye sæson får premiere på Viaplay 29. september, mens sæson 1 kan ses allerede nu.

I den nye sæson fortsætter den russiske besættelse af Norge. Den politiske situation besværliggøres yderligere af, at EU ikke kan beslutte sig for, hvordan de skal handle, samtidig med at USA styres af en egenrådig præsident, der ikke har en interesse i at beskytte andre end sig selv. Norge bliver trukket tættere på Rusland, og samtidig bliver begreberne “modstandshelt” og “terrorist” sværere at adskille.

478af00f-b8ed-493a-bafe-346ef73d0445

Outlander: Sæson 3 (premiere 11. september)

Den britisk sygeplejerske Claire Randall fra 1945 bliver på mystisk vis kastet tilbage i tiden og ender i Skotland i det 16. århundrede. Her gifter hun sig med Jamie Fraser, der vil beskytte hende mod den britiske borgerkrig. Mens Claire prøver at rette op på historien, prøver hun også at finde en vej hjem til sin samtid og sin mand i det 20. århundrede.

Lethal Weapon: Sæson 3 (premiere 27. september)

I denne nyproduktion af Lethal Weapon, baseret på filmserien af samme navn, følger vi den klassiske politiduo Martin Riggs og Roger Murtaugh i deres hverdag, hvor de bekæmper kriminalitet i Los Angeles. Deres partnerskab fungerer godt – hvis altså ikke Riggs får dem slået ihjel undervejs…

Empire: Sæson 4 (premiere 28. september)

Empire er et kraftfuldt drama om en familie i den glamourøse og farlige hiphopverden. Serien handler om familien Lyon og deres medieselskab Empire Entertainment, hvor grundlæggeren – Lucious Lyon – er en rigtig hiphopkonge. Men det store foretagende bliver truet af hans egen familie i form af ekskonen Cookie og de tre sønner Jamal, Hakeem og Andre.

The Blacklist: Sæson 5 (premiere 28. september)

The Blacklist – en af Viaplay mest populære serier – er tilbage med endnu en sæson! Serien handler om agenten Elizabeth Keen (Megan Boone) og den kriminelle Raymond “Red” Reddington (James Spader). Helt uventet overgiver Red sig til FBI og tilbyder dem hjælp med at fange nogle af verdens mest farlige kriminelle.

Will & Grace: Sæson 9 (premiere 29. september)

Den prisvindende serie er tilbage igen efter elleve år. Will and Grace bor sammen i en lejlighed i New York. Han er en homoseksuel advokat og hun er en heteroseksuel indretningsarkitekt.
Medvirkende: David Kohan, Max Mutchnick, Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally

Transparent: Sæson 4 (premiere 23. september)

Den prisvindende og hyldede serie om L.A-familien, som får deres fortid og fremtid vendt på hovedet, da faderen i familien, den pensionerede professor Mort Pfefferman, fortæller hemmeligheden, som han har båret rundt på hele sit liv; nemlig at han er transseksuel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.