Viaplay lancerer ny sæson af den populære serie ”Swedish Dicks”

PRESSEMEDDELELSE:

Viaplay bekræfter i dag, at  anden sæson af succes-serien “Swedish Dicks” bliver en realitet. Den første sæson fik premiere på Viaplay tidligere i dette efterår, og tv-serien er allerede den mest sete serie på streamingtjenesten nogensinde.

“Swedish Dicks” er Viaplays første originale serie, og er én af ​​mange originale produktioner, der vil blive lanceret på Viaplay i det kommende år. Tidligere i år offentliggjorde streamingtjenesten bl.a. indspilningen af Olav Svedelids ikoniske romaner “Hassel”. Lanceringen af anden sæson af “Swedish Dicks” kommer i forlængelse af annonceringen om, at Viaplay og Hollywood-studiet, Lionsgate, har indgået en global distributionsaftale for “Swedish Dicks”.

At Viaplays første originale serie er blevet sådan en succes, og nu også bliver distribueret globalt er helt fantastisk. Vi kan nu bekræfte sæson 2, og samtidig vil vi fortsætte med at fokusere på at producere det bedste indhold til det nordiske marked, siger Jonas Karlén CEO hos Viaplay.

De to “Dicks” Ingmar (Peter Stormare) og Axel (Johan Glans) er hurtigt blevet en berømt og populær detektiv-duo i de nordiske lande, og serien har fået omtale i internationale medier som Variety og Hollywood Reporter. Samtlige hovedpersoner er bekræftet i sæson 2.

Peter Stormare udtaler om hans hjertebarn “Swedish Dicks”:

Jeg er ikke bare en ”Swedish Dick” – Jeg er også en stor fan, som venter utålmodigt på det næste afsnit. Dette er muligvis første gang i min karriere, at jeg rent faktisk kan se mig selv uden at væmmes. Dette skyldes et fantastisk kreativt team, inklusiv Viaplay og nogle utrolig dygtige skuespillere. Vi har skabt et monster hit, og jeg kan allerede nu sige, at sæson 2 vil få dig til at tabe kæben, udtaler Peter Stormare.

Bag sæson 2 står produktionsselskabet Brain Academy og Viking Brothers Entertainment. Peter Settman vil også instruere den nye sæson.

Jeg er utrolig glad for den positive modtagelse, som serien har fået. Vi har mange store planer for ”Swedish Dicks”, og for hvordan vi kan gøre serien endnu bedre, siger Peter Settman.

“Swedish Dicks” er en komedie om to uautoriserede privatdetektiver, de såkaldte “Dicks”, som sammen løser de mærkeligste sager i Los Angeles, bl.a. mordgåden om Ingmars ex-stuntpartnere, Tex (Keanu Reeves).

Sæson 2 vil blive indspillet i Los Angeles i foråret 2017 med en planlagt premiere senere i 2017 eksklusivt på Viaplay i hele Norden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.