Wes Andersons “Fantastic Mr. Fox” udkommer på dvd & Blu-ray fra … Fox!

20th. Century Fox udgiver Wes Andersons fantastiske animationsperle “Fantastic Mr. Fox” (med stemmer af George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Owen Wilson m.fl) på på dvd og Blu-ray den 28. september.

Tekst fra pressemateriale:

Wes Anderson står bag denne morsomme og Oscar-nominerede animationsfilm, der er skabt via de klassiske stop- motion teknikker. Filmen er baseret på Roald Dahls klassiske børnebogshistorie om den charmerende og fantastisk Mr. Fox.

Mr. Fox er tidligere mestertyv. Mr. og Mrs. Fox lever et idyllisk liv sammen med deres søn Ash og nevøren Kristofferson. Men efter 12 år i fred og fordragelighed bliver det lovlydige liv for meget for Mr. Fox’ dyriske instinkter. Han ryger tilbage til sine gamle vaner som en snu hønsetyv, og herved sætter han ikke kun sin egen elskede familie i fare, men også alle de andre dyr i deres lille samfund.

Fanget under jorden uden nok mad til alle, går dyrene sammen for at kæmpe mod de onde landmænd, Boggis, Bunce and Bean – som er besluttede på at fange den frække fantastiske Mr. Fox på en hver bekostning. Når alt kommer til alt må Mr. Fox bruge sine naturlige instinkter til at redde sin familie og venner. Med snedighed og listighed snyder Mr. Fox landmændene og stjæler deres høns, så han kan skaffe mad til sin familie.

George Clooney indtaler stemmen som Mr. Fox og Meryl Streep som hans kone Mrs. Fox. Desuden er der på rollelisten en del Wes Anderson-gengangere, idet både Jason Schwartzman, Bill Murray og Owen Wilson også har indtalt stemmer.

Trailer til “Fantastic Mr. Fox” ::

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.