Film

26. august 2011

Wrong Turn 4 udkommer snart på dvd & Blu-ray

Jeg må straks erkende, at jeg ikke er opdateret, når talen falder på “Wrong Turn”-filmene. Jeg har faktisk kun set den første i serien, Rob Schmidts fra 2003 med Eliza Dushku. Og den fandt jeg ganske god! Der er ikke noget som en solid omgang vildmarkshorror, hvor indavls-kannibaler af den mest groteske Hillbilly-type går amok på den civiliserede ungdom, der er kommet på afveje.

Hvorom alting er, så er det fjerde kapitel i serien nu på vej på Blu-ray og dvd, og en forventet udgivelsesdato for Region A-udgaven hedder 25. oktober i år. Det oplyser både Blu-ray.com og Planet Axel.  Plottet er ganske ligetil:

Et isoleret og forladt hospital dybt inde i Vestvirginias skove bliver centrum for et opgør mellem en gruppe snestormsstrandede snowboardere og tre deforme mutant-kannibaler, der er grovsultne. De forladte hospitalsgange bliver nu kampplads, og devisen lyder: KÆMP ELLER DØ!

 Planet Axel oplyser også følgende om Blu-ray-udgavens ekstramateriale:

  • DTS-HD MA 5.1 (English)
  • Unrated Feature
  • R-Rated Feature
  • Feature Commentary with Director Declan O’Brien
  • Director’s Die-ary’s
  • Making Another Wrong Turn
  • Lifestyles of the Sick and Infamous
  • Music Video

Jeg faldt over disse to plakatudkast til Declan O’Briens “Wrong Turn 4: Bloody Beginnings” – kan du spotte forskellen?

Overblik over “Wrong Turn”-serien:

Kilde: Blu-ray.comOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *