18. december: “Det forstenede ansigt”

Miss Marple-ikonJulen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Hos Agatha Christie går selskaber og mord hånd i hånd. Hvis der holdes fest, så står døden på gæstelisten! Dette er også tilfældet i Det forstenede ansigt (The Mirror Crack’d from Side to Side), som Christie skrev i 1962. Hvis man gerne vil følge op på romanen med en filmatisering, så kan man vælge enten at kaste sig over tv-serierne Agatha Christie’s Miss Marple, hvor henholdsvis Joan Hickson (udgave fra 1992) og Julie McKenzie (udgave fra 2011) spiller Miss Marple, eller Guy Hamiltons The Mirror Crack’d fra 1980 med Angela Lansbury i rollen som miss Marple.

Klik på Miss Marple i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

Skue­spiller­ind­en Marina Gregg holder cocktail­­­-party på sit gods, Gossing­ton Hall, i landsbyen St. Mary Mead. Under festen fald­er en af gæsterne om og dør – og der bliver fundet gift i den ældre dames glas. Hvem har haft et ønske om at komme hende til livs? Politiet står over for store vanskeligheder. Dolly, som er den tidligere ejer af godset, beder sin veninde, miss Jane Marple, om at finde morderen. Miss Marple finder snart ud af, at der er megen mystik forbundet med sagen. Offerets ægtemand er den eneste oplagte mistænkte. Det viser sig dog, at alting ikke er, som det ser ud til at være …

Agatha Christie 18 - Miss Marple - Det forstenede ansigt - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.