20. december: “Bertrams hotel”

Miss Marple-ikonJulen er krydret med mord og kriminalgåder, og i december sætter vi fokus på 24 klassiske Agatha Christie-romaner, der alle er (gen)udgivet af Rosenkilde & Bahnhof. En julekalender, der står i Agatha Christies tegn – og en julekalender, som forhåbentligt kan øge læseinteressen for én af genrens største forfattere!

Miss Marple falder altid over et mysterium, og under en ferie på Betrams Hotel bliver hun opslugt af et yderst kompliceret et af slagsen. Agatha Christie skrev Bertrams Hotel (At Bertram’s Hotel) i 1965, og man kan opleve mysteriet udfolde sig hjemme på tv-skærmen i tv-serien Agatha Christie’s Miss Marple, der byder på to udgaver: en med Joan Hickson (udgave fra 1987) og en med Geraldine McEwan (udgave fra 2007).

Klik på Miss Marple i højre hjørne og download en komplet oversigt over Rosenkilde & Bahnhofs Agatha Christie-romaner!

Om romanen skriver forlaget:

I hjertet af Londons West End ligger Bertrams Hotel i en lille, stille sidegade. Her ser alting stadig ud, som det gjorde før Første Verdenskrig – respektabelt og værdigt. Det er som at komme tilbage til det gode, gamle England. Men … er det ikke for godt til at være sandt? Dette begynder den herlige miss Jane Marple snart at spekulere over. Det er miss Marples skæbne, at hun altid oplever mord og mys­terier. Også under sin korte ferie i London på Bertrams Hotel ender hun i et yderst kompliceret og forbavsende mysterium. Hun har forstand på mennesker og undr­­er sig over de andre gæster på hotellet. Men hvorfor? Intrigen spidser til, spændingen stiger.

Agatha Christie 20 - Miss Marple - Bertrams hotel - Rosenkilde & Bahnhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.