2014 kommer til at stå i Hercules’ tegn: Ny trailer til Renny Harlins “Hercules: The Legend Begins”

Zack Snyder har ikke levet forgæves, og han har med sin særegne, visuelle stil, som han introducerede med 300 (2007), været til stor inspiration for en lang række filmmagere.

Næste år er Renny Harlin på banen med Hercules: The Legend Begins, der netop lader til at være visuelt inspireret af Snyders film. Vi har, efter alt at dømme, at gøre med en gryderet bestående af en smule 300, en knivspids Spartacus, lidt Gladiator samt en teskefuld mytologi a la Immortals og Clash of the Titans.

Den nye trailer, der varer imponerende 3 minutter, får dog ikke blodet til at koge hos undertegnede, og selvom den nok kommer til at slå Arthur Allan Seidelmans Arnold Schwarzenegger-film Hercules in New York (1969), og måske også Kevin Sorbo-serien Hercules: The Legendary Journeys, så forventer jeg ikke det store, omkalfatrende epos om halvguden Hercules.

Men selvom Renny Harlins film skulle vise sig at blive en halvlunken halvguds-affære, så kan vi stadig se frem til Brett Ratners Hercules: The Thracian Wars, der ligeledes rammer biograferne i 2014. Og hvis den også fejler, så har vi heldigvis stadig Ron Clements og John Muskers Disney-film Hercules (1997) – og ja, James Woods ER Hades!

Hercules poster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.