24 timer: Sæson 7

Jack is Back!

En af de mest banebrydende og nyskabende tv-serier runder nu sin syvende sæson.

I lyset af den forestående valgkamp i USA, hvor Hilary Clinton måtte træde tilbage til fordel for Barack Obama som demokraternes præsidentkandidat, er det interessant at bemærke, at Fox Network netop har valgt en kvindelig præsident til denne seriens syvende sæson.

Men hvad mere interessant er, at serien – der tidligere har haft de to afroamerikanske præsidenter David og Wayne Palmer, der henholdsvis blev portrætteret af Dennis Haysbert og D. قوانين الروليت B. Woodside – kan have haft en positiv indflydelse på Barack Obamas valgkamp.

Tidligere på året udtalte Dennis Haysbert sig til Time Magazine, at han muligvis via rollen som præsident Palmer i “24 timer” har været med til at bane vejen for Barack Obama som den første afroamerikanske præsident:

Jeg tror, at mit portræt af David Palmer kan have hjulpet med at åbne amerikanernes øjne… og vise muligheden for, at der kan være en afroamerikansk præsident, en kvindelig præsident, enhver slags præsident, der sætter folket i første række.

Så imens vi ser frem til udfaldet af præsidentvalget i november – bliver det Obama eller McCain? – kan vi også glæde os til at gense den hårdtprøvede agent Bauer i syvende sæson, der får amerikansk tv-premiere januar 2009. كازينو قطر

Inden seriens sæsonstart vil man dog i november i år kunne se et to timer langt prologafsnit – “24: Exile” – der skal fungere som bro til syvende sæsons start to måneder senere. موقع المراهنات العالمي

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.