3 nye POP!-figurer fra Funko

Hvis man er en filmelsker af den slags, der sætter pris på at omgive sig med figurer fra en ens favoritfilm, så er det amerikanske firma Funko leveringsdygtige i et hav af slagsen. Her skal vi se nærmere på tre nye, der alle kan købes hos EMP.

Alle tre figurer er fantastiske, og de får ens film(nørd)hjerte til at slå et ekstra slag, når man placerer dem på hylden blandt ens film. Der er en stor glæde forbundet med at kunne omgive sig med figurer fra de filmuniverser, man holder af og elsker.

A ghoulish tale with wicked humour & stunning animation.

Henry Selicks The Nightmare Before Christmas er et stop motion-mesterværk, en højtids-klassiker og en animationsperle af fineste filmrulle! Filmen, der bygger på et digt skrevet af Tim Burton i 1982, blev prist for sine visuelle effekter ved premieren i 1993, og filmkritikeren Roger Ebert skrev i sin anmeldelse, at filmens effekter var lige så revolutionerende som dem i Star Wars. Filmen er, skrev han, filled with imagination that carries us into a new world.

Og det et netop, hvad den fortsat gør dagen i dag: Den fortryller os, tager os med på en rejse til fantastiske højtidsverdener og sparker til vores fantasi på en sådan måde, at man skal være et ualmindeligt gråt menneske, hvis man ikke kan finde fornøjelse og glæde i at tage med på Jack Skellingtons eventyr, hvor vi også møder Sally, Santa, den onde videnskabsmand, mareridtskongen Oogie Boogie og Harlequin, som altså nu også kan fås som POP!-figur!

Harlequin kom på markedet sidste år i anledning af filmens 25 års jubilæum

In a galaxy far, far away…

Da Disney købte Lucasfilm og rettighederne til “Star Wars” i 2012, blev det første skridt taget til at genoplive galakseuniverset på det hvide lærred. Det var J.J. Abrams, der skulle varetage instruktionen af den første film i den annoncerede sequel-trilogi, hvilket han med “The Force Awakens” gjorde på brillant vis!

Sequel-trilogien finder i øvrigt sin afslutning i år, når selvsamme Abrams til december får premiere på “Episode IX” (2019).

I forbindelse med den nye film, skulle der også skabes nye karakterer – gode såvel som onde! Én af mange nye tilføjelser til det voksende univers var blandet andet denne stormtrooper-variant, der hos Funko har fået navnet First Order Executioner. Den ærefrygtindgydende trooper indgår i en samling af figurer, der tæller 13 forskellige, der er hentet fra såvel “The Force Awakens” (2015) som “The Last Jedi” (2017).

With great power comes great irresponsibility.

To af de mest energiske kapitler i den evigt voksende serie af Marvel-film er Tim Millers og David Leitchs film om antihelten Deadpool.

“Deadpool” er en pille af lige dele humor, adrenalin og fandenivoldsk action, og som seer har man kun lige nået at placere sig i sofaen, inden man slynges ind i et univers, der er så galoperende vildt i sin kontinuerligt eskalerende hastighed, at man sidder naglet til stedet med bankende hjerte, sidesting og svedige håndflader akkompagneret af jævnlige latterudbrud.

Og hvis man knuselsker den frække og (super)politisk ukorrekte Deadpool, der spilles til perfektion af Ryan Reynolds, så har Funko blandt andet sendt denne liggende bobblehead-udgave på markedet, der er den første figur i en serie på 10 forskellige slags (fra POP! 320 til POP! 329)