30 sæsoner af ”The Simpsons” på Disney+

Det er efterhånden 30 år siden, at ”The Simpsons” fik premiere i Danmark. Når Disney+ lanceres den 15. september, kan de 30 sæsoner af den prisvindende serie for første gang nogensinde streames uden reklamer i Norden.

”The Simpsons” blev hurtigt et kulturelt fænomen i 1990, og hele verden er siden da kommet på fornavn med Homer (Dan Castellaneta), Marge (Julie Kavner), Bart (Nancy Cartwright), Lisa (Yeardley Smith) og Maggie. Serien har modtaget 34 Emmy® Awards inklusiv sin 11. pris i 2019 for Outstanding Animated Program, 34 Annie Awards, en People’s Choice Award i 2016 og var for nylig nomineret til en Emmy® Award for Outstanding Animated Program i 2018. The Simpsons er nu den manuskriptbaserede tv-serie, som har kørt længst i amerikansk tv-historie.

Serien er blevet kåret som ”Best Show of the 20th Century” af TIME Magazine, blevet udråbt som ”Greatest American Sitcom” af Entertainment Weekly i 2013, og showet blev hædret med en stjerne på The Hollywood Walk of Fame i 2000. I 2007 var ”The Simpsons Movie” en af årets helt store hits – den vil også være at finde på Disney+.

Fra den 15. september kan du finde alle 30 sæsoner med mere end 600 episoder af ”The Simpsons” og ”The Simpsons Movie” på Disney+ i Danmark.

Disney+ bliver lanceret i Danmark den 15. september. Normalprisen på et abonnement ved lanceringen bliver 59 kr. pr. måned eller 589 kr. for et årsabonnement. Indtil den 14. september 2020 kan man dog tegne abonnement til en intropris på 490 kr., hvilket svarer til 41 kr. pr. måned.

Disney+ tilbyder indhold fra selskabets ikoniske underholdningsbrands som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Om Disney+
Disney+ er streamingtjenesten, som for første gang samler film og tv-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic m.m. på den samme platform. The Walt Disney Company’s Direct-to-Consumer and International-afdeling tilbyder en streamingtjeneste, som er tilgængelig på de fleste enheder med internetforbindelse og tilbyder reklamefrit indhold med et udvalg af originale spillefilm, dokumentarfilm, live-action- og animerede serier og kortfilm. Foruden enestående adgang til Disneys imponerende bagkatalog af film og tv-underholdning er tjenesten den nye, eksklusive streamingplatform for film udgivet af The Walt Disney Studios fra 2020 og fremover. Besøg DisneyPlus.com for at abonnere og/eller lære mere om tjenesten.

Om The Simpsons
Som den længestkørende primetime tv-serie i amerikansk tv-historie bragede THE SIMPSONS igennem som kulturelt fænomen i 1990 og har siden været en af de mest banebrydende og innovative underholdningsfranchises, som er kendt over hele verden. Serien er lige nu aktuel med sin rekordsættende 31. sæson og er i gang med produktionen af sæson 32. THE SIMPSONS har vundet 34 Emmy Awards (inklusiv sin 11. for Outstanding Animated Program i 2019), 34 Annie Awards, 9 Environmental Media Awards, 7 People’s Choice Awards og 13 Writers Guild of America Awards inklusiv Outstanding Writing in an Animated Program Award i 2019 og 2020. THE SIMPSONS var den første animerede serie til at vinde en Peabody Award og var nomineret til en Academy Award i 2012 for biografkortfilmen ”The Longest Daycare”. The Simpsons Movie var en hitspillefilm, mega-forlystelsen The Simpsons Ride i Universal Studios har modtaget historiske opdateringer med tilføjelsen af ’Springfield’ – og har vundet en Thea Award i både 2009 og 2017. Showet blev hædret med en stjerne på The Hollywood Walk of Fame i 2000. The Simpsons igangværende Tapped Out mobilspil, som blev lanceret i 2012, modtog en Webby Award i 2018. Serien er blevet kåret som ”Best Show of the 20th Century” af Time Magazine, udråbt som ”Greatest American Sitcom” af Entertainment Weekly i 2013 og blev erklæret ”The Best TV Show Ever” i 2016 af vulture.com.

THE SIMPSONS er produceret af Gracie Films i samarbejde med 20th Century Fox Television. James L. Brooks, Matt Groening og Al Jean er Executive Producers. The Gracie Films Worldwide Brand Division udvikler og producerer det licenserede indhold til serien. ”Like” serien på Facebook på facebook.com/TheSimpsons, følg Homer Simpson @HomerJSimpson og @TheSimpsons på Twitter. Tag del i samtalen med #thesimpsons og følg The Simpsons på Instagram @TheSimpsons.

Ovenstående er bragt uforkortet fra pressemeddelelsen!