3x “CSI” kommer på Blu-ray og dvd den 28. september fra Pan Vision.

Du skal sætte kryds i kalenderen den 28. september, hvis du er fan af “CSI”-serierne. Her udkommer “CSI: Sæson 9“, “CSI: Miami – Sæson 7” og “CSI: NY – Sæson 5” på Blu-ray og dvd. Om de populære crime-serier skriver Pan Vision … ADVARSEL MOD SPOILERS I NEDENSTÅENDE:

CSI ::

I sæson 9 introduceres Laurence Fishburne (The Matrix, Mystic River) som Dr. Raymonde Langstone, der ansættes på anmodning af Grissom. Da Gil Grissom slutter som chef for CSI-teamet, må Catherine Willows overtage lederskabet.

CSI: Miami ::

Sæson 6 sluttede med nedskydningen af Horatio på en flyveplads, og i denne sæson forsætter den grumme historie, hvor mistanken om hvem der skød, hurtigt spreder sig til mange forskellige mistænkte, herunder en af Horatio’s egne!

Under ledelse af Horatio Caine (David Caruso) kæmper en gruppe kriminalteknikere i Floridas hede. De samler mikroskopiske beviser på gerningsstedet og kæmper for retfærdighed for alle, der ikke længere selv kan kæmpe – ofrene.

CSI: NY ::

Sæson 5 indeholder blandt andet afsnit nummer 100, og Mack kommer selv i en  hensynsløs seriemorders søgelys!

Mack Taylor (Gary Sinise) er en dygtig og hengiven kriminaltekniker i The Big Apple. Han leder et team af eksperter i byen, som aldrig sover. Hårdnakkede, barske og dristige begiver de sig ind i en hverdag, der overskygges af jalousidramer, galskab, vanvid og (ikke mindst) mord.

Kilde: Pan Vision

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.