6 gode horror-serier hos HBO!

Efteråret nærmer sig, dagene bliver kortere og mørket trænger sig på. Det bliver koldt, blæsende og regnen trommer mod ruden. Vinden rusker i træerne, og lyset må vige for det dystre … det UHYGGELIGE! Og hvad er bedre end at kunne mose sig til rette i sofaen under et tæppe og med benene slænget op, imens man på bedste, slubrende zombiemanér mæsker sig i gys, grus og gåsehud? Ikke meget, skulle jeg mene! Her følger 6 gode horrorserier, som man kan streame via HBO Nordic … og som man kan bruge de mørke efterårsdage på at sluge sig igennem!


“The Walking Dead” (de første 8 sæsoner er tilgængelige på HBO)

Efter at være vågnet fra et koma på et forladt hospital, opdager politibetjent Rick Grimes, at den verden, han kendte, er gået under – en zombie-epidemi af apokalyptiske dimensioner raser. Et sted i nærheden, i udkanten af Atlanta, kæmper en lille gruppering af mennesker for at overleve, “de døde” holder øje med deres mindste bevægelser. Kan Rick og de andre bevare deres menneskelighed i kampen om at overleve i denne frygtelige, nye verden? Under de vanskelige forhold, hvor de samtidig plages af personlige kampe, ender det måske med, at de bekæmper hinanden? The Walking Dead er et dramatisk eventyr om overlevelse, instrueret af samme instruktør som The Shawshank Redemption og produceret af samme producer som The Terminator og Aliens.

“Channel Zero” (de første 4 sæsoner er tilgængelige på HBO)

“Channel Zero” er en skrækindjagende antologi uden sidestykke. Serien fortæller gennem hver sæson en afsluttet skrækhistorie.

“Castle Rock” (den første sæson er tilgængelig på HBO)

”Castle Rock” er en psykologisk horrorserie, der foregår i Stephen Kings multivers. Serien forener mytologi og intime karakterbårne historier fra Kings mest populære værker og fortæller en storslået saga om mørke og lys, der udspiller sig på nogle få kvadratkilometer i Maines skove.

“The Strain” (de første 4 sæsoner er tilgængelige på HBO)

“The Strain” er en thriller om dr. Ephraim Goodweather, leder af Center for Disease Control Canary Team i New York, der med sit forskerhold undersøger et mystisk virusudbrud, hvis kendetegn ligner træk fra en gammel ond vampyrslægt. Efterhånden som udbruddet breder sig, går Eph, sammen med forskerholdet og en gruppe almindelige borgere, i krig for at forsvare menneskeslægten. Skabt, produceret og skrevet af Guillermo del Toro og Chuck Hogan.

“Folklore” (den første sæson er tilgængelig på HBO)

En serie i seks afsnit af en times varighed, der udspiller sig i seks forskellige lande i Asien: Indonesien, Japan, Korea, Malaysia, Singapore og Thailand. Hvert afsnit er baseret på en moderne genfortolkning af hvert lands ældgamle myter og overleverede fortællinger om overnaturlige skabning og okkulte sammenhænge.

“Penny Dreadful” (de første 3 sæsoner er tilgængelige på HBO)

“Penny Dreadful” er en uhyggelig, psykologisk thriller, der er skrevet og produceret af den tre gange Oscarnominerede John Logan. Scenen er det victorianske London, hvor vi møder nogle af litteraturens mest uhyggelige figurer såsom Dr. Frankenstein og hans skabning, Dorian Gray og ikoniske figurer fra Dracula. Serien sammenvæver klassiske gyserhistorier, og figurerne kæmper med deres monstrøsitet.