NYE BØGER: “Yoko Tsuno samlebind 9: Hemmeligheder og hekseri”

Forlaget Cobolt er på trapperne med det niende samlebind i “Yoko Tsuno”-serien – “Hemmligheder og hekse” – af Roger Leloup med oversættelse af Anne Vibeke Mortensen og Per Vadmand. Forlaget skriver om udgivelsen, at: Bogen indeholder også et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse. Ekstramaterialet er skrevet af den mere end 90-årige skaber Roger Leloup, hvor han fortæller om sine valg af temaer, personer, geografiske områder, tidsperioder samt fly, biler og rumskibe.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Efter at have besøgt alle Jordens kontinenter og rejst i tid og rum slår Yoko sig ned i Skotland. Hendes eventyrlyst er dog langtfra mættet, og denne gang kommer hun på en farlig underjordisk mission, indgår en pagt med Djævelen, finder spor efter drager i en klosterruin, møder en mystisk russisk prinsesse og en skrupelløs greve – og opdager, at selv hendes bedste vineanske veninde, Khany, har hemmeligheder.

Temaet for dette niende samlebind er trolddom, hemmeligheder, hekseri og mystik i fortid, nutid og fremtid. Samlebindet indeholder disse tre album: 

  • Lucifers tjenerinde hvor Yoko, Vic, Pol og Emilia står ansigt til ansigt med Lucifer i Jordens indre
  • Ametystens forbandelse hvor en antik tidsmaskine bringer Yoko til 1934 for at frelse Emilias grandtante Gloria
  • Khanys hemmelighed hvor den skrupelløse Karpan ved hjælp af et program indpodet i en ung vineansk kvinde vil gøre livet på Jorden umuligt for mennesker – men kvinden flygter til Mars

Det er tre af Yoko Tsunos eventyr om mennesker, vineanere, djævle og dæmoner med udgangspunkt i Skotland og de mange legender, som landet er så rigt på. 

Info om bogen:

Sprog: Dansk
Sideantal: 184
ISBN: 9788775880621
Format: 24 x 32 cm
Udkommer: 19. september 2024
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hardback
Forlag: Forlaget Cobolt
Tegner: Roger Leloup
Forfatter: Roger Leloup
Oversætter: Anne Vibeke Mortensen og Per Vadmand


© Forlaget Cobolt (cover)