ABC- & Marvel-serien “Agents of S.H.I.E.L.D.” får dansk tv-premiere på Kanal 5 til efteråret

De sidste mange år har stået i superheltenes tegn, og hvert år byder på op til flere superheltefilm i biograferne verden om. Hæderkronede tegneserieforlag som Marvel og DC har fået pudset deres panteon af superhelte af, og skaren af biografgængere, der vil se de forskellige helte gi’ skurkene tæsk, er vokset stille og roligt. Superheltene er blevet lukrativt blockbustermateriale.

Men de ofte lange og fortløbende fortællinger, som Marvels og DC  Comics tegneserier repræsenterer, egner sig faktisk endnu bedre til tv-seriens format, hvor man med langt mere nøjagtighed kan gå kronologisk til værks i skildringen af den enkelte superhelts historie. Derfor er det også fantastisk, at ABC til september lancerer første sæson af Marvel- og superhelteserien Agents of S.H.I.E.L.D., der blandt andet er skabt af Joss Whedon.

Marvels-Agents-of-SHIELD-cast-shot

Herhjemme er det Kanal 5, der kommer til at vise serien, og de har annonceret, at den danske premieredato vil komme til at lægge sig tæt op ad den amerikanske. Så der står superhelte-tv på menuen, når vi rammer efteråret – lækkert!

marvel-s-agents-of-shield-will-reveal-how-agent-coulson-is-alive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.