“American Rust” på Paramount+

Den nye Showtime-serie “American Rust” får premiere i Norden d. 13. september på Paramount+. Serien er produceret i partnerskab med Boat Rocker Studios og skrevet og produceret af den Oscar-nominerede Dan Futterman.

“American Rust” er baseret på Philipp Meyers berømte debutroman og er et betagende familiedrama og en tidløs fortælling om ønsket om en lysere fremtid, alt imens man fastholdes i fortiden.

Historien fortælles gennem den komplicerede og kompromitterede politimester Del Harris (Jeff Daniels) og udspiller sig i byen Rust Belt i Pennsylvania. En by fuld af gode mennesker, der træffer dårlige valg. Harris tvinges til at beslutte, hvor langt han er villig til at gå, når sønnen til den kvinde, han elsker (Maura Tierney), er anklaget for drab.

Anerkendte skuespillere og producenter…

Foruden Jeff Daniels og Maura Tierny tæller serien skuespillere som Bill Camp (Dronninggambit), David Alvarez (West Side Story), Alex Neustaedter (Colony), Julia Mayorga (It Is Decidedly So), Mark Pellegrino (Supernatural) og Rob Yang (The Resident). 

Jeff Daniels er executive producer sammen med den Oscar-nominerede Dan Futterman, som derudover også er hovedforfatter på serien. Foruden Daniels og Futterman finder man andre velkendte navne på listen over executive producers, herunder Michael De Luca (Escape at Dannemora), Adam Rapp (The Looming Tower), Paul Martino (Inside Game), Katie O’Connell Marsh (Narcos, Hannibal) og Elisa Ellis.