Anders And & Co. nr. 29 – 2014

Endnu en gang er Anders og Knahrvorn på krigsstien, og i dette nummers første historie går de begge Amok med insekter. Det hele starter – som det jo altid gør – ganske uskyldigt! Andeby Haveforening udlover en pokal til den smukkeste have i Andeby, og både Anders og Knahrvorn har sat deres respektive næser op efter at blive den stolte ejer af denne. Det ender dog grueligt galt, som det jo plejer, og de to stridshaner bliver jaget vildt.

Hvem er det, der begår Tyveri i tennisklubben? Det har Mickey og Minnie sat sig for at finde ud af i dette nummers Du gådeste-historie. Og naturligvis opklarer de hurtigt sagen … det er klart!

Igen er fætter Guf træt af det slidsomme slæb på bedstemor Ands gård. Han orker ikke at arbejde, og han forsøger at overbevise bedstemor And om, at man kan spare kostbar tid, hvis man benytter sig af maskiner. Det ser da også godt ud i starten, men Tidsbesparelse eller ej, så ender Guf med at skulle gøre lidt af et dobbeltarbejde.

I Onkel Joakim-historien En sjov dag på stranden har fætter Højben inviteret sin rige onkel på en afslappende strandtur. Hvad onkel Joakim ikke i starten ved, er, at Højben tror, at han kan indynde sig, så han ikke blot bliver yndlingsnevøen men også hans arving. Det lurer onkel Joakim dog hurtigt, så strandturen udvikler sig ikke helt heldigt for den ellers altid så heldige gase.

Det vigtigste i livet er ikke altid at suse rundt og opleve vilde ting her og der. Nogle gange er det de rolige og nære oplevelser, der tæller mest. Det finder Mickey – og ikke mindst den Andersine-agtigt emsige Minnie – ud af, da Mik og Mak holder sommerferie hos deres onkel.

Anders er og bliver doven! Men han kan også, når det bider ham, få gode idéer og indbringende indfald. Det sker i historien Problemer med plænen, hvor havemæssig dovenskab bliver en lukrativ forretning.

I Anders And-historien Milliongevinsten, der er tegnet af Bas Heymans, må Anders spise sig igennem dusinvis af det ækle og sukkerholdig morgenmadsprodukt Regnbuesukkerbomber, så han kan vinde fem millioner. Han spiser faktisk så meget af det med konserveringsmiddelproppede sukkerprodukt, at han begynder at slå ud over hele kroppen. Dog vinder han de fem millioner, men gevinsten gør ham (forståeligt nok) alt andet end glad!

Madam Mim har også sneget sig ind i dette nummer, og i historien Eventyrprinsen viser hun, hvorledes en lidt for smart og ret så irriterende prins skal sættes på plads. Han tænker sig nok om en ekstra gang, før han igen kvækker løs over for Mim!

Den sidste historie i dette nummer er anden og sidste del af Maro Rotas Anden, der blev mindre. Anders, der kom til at knuse en voodoodukker, bliver mindre og mindre. Ja, han er faktisk ved helt at forsvinde. Derfor er onkel Joakim og (grand)nevøerne taget til Afrika for at finde en medicinmand, der kan hæve forbandelsen. Om det lykkedes, ja det må du selv læse dig frem til.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 28 – 2014 Anders And & Co. 30 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Amok med insekter (Anders And)
Historie: Sune Troelstrup / Tegninger: Ferraris / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
2 – Tyveri i tennisklubben (Du gådeste)
Historie & tegninger: Miguel Fernandez / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand
3 – Tidsbesparelse (Bedstemor And)
Historie: Ruud Straatman / Tegninger: Bas Heymans / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
4 – En sjov dag på stranden (Onkel Joakim)
Historie: Jens Hansegård / Tegninger: Daniel / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
5 – Det vigtigste i livet ( Mickey Mouse)
Historie: Maya Åstrup / Tegninger: Fabrizio Petrossi / Oversættelse: Maya Åstrup
6 – Problemer med plænen (Anders And)
Historie: Janet Gilbert / Tegninger: Miguel / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
7 – Milliongevinsten (Anders And)
Historie: Pat & Carol McGreal / Tegninger: Bas Heymans / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
8 – Eventyrprinsen (Madam Mim)
Historie: Frank Jonker/ Tegninger: Bernado / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
9 – Anden, der blev mindre: Del 2 (Anders And)
Historie: Paul Halas / Tegninger: Marco Rota / Oversættelse: Anna-Maria Sigbrand

Anders And & Co. 29

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 29
Udgivelsesdato: 17. juli
Pris: 34,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Angel Rodriguez
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.