Anders And & Co. nr. 34 – 2014

Det er Arild Midthun, der har tegnet dette nummers første historie. I Ikke helt genial ender Anders med at skabe et virtuost kaos, da han – naturligvis i bedste mening – tror, at han kan vinde årets opfinderkonkurrence. Det ender med ragnarok, og det er Andersines fine hjem, der ender med at blive udsat for Anders’ klodsethed.

I Du gådeste-historien Tyveriet har Anders hentet to kasser med opfindelser hos Georg Gearløs, som han midlertidigt har sat på fortovet foran sit hus. Imens han et kort sekund er væk, bliver der stjålet en opfindelse fra en af kasserne, men hvem er tyven? Og hvad er det, der er blevet stjålet?

Pluto har fået sig en ny og ganske stor ven i Paul Murry-historien En hund er elefantens bedste ven. En ven, der hjælper den altid gode Pluto mod den bistre Bittenus. Men også en ven, man ikke kan have boende – og da slet ikke under sengen!

Anders er ikke altid den klogeste and i Andeby, hvilket han desværre også beviser i Al Taliaferros Årets foto, hvor han ender med at save den gren over, han sidder på. Og skal det mon tages bogstaveligt? Læs historien og find ud af, hvorfor Rip, Rap og Rup er bitre over, at de ikke kan skaffe en film til deres kamera.

I Bedstemor And-historien Storbykriminalitet kan snushanen Andrea ikke forstå, hvorfor hun ikke har hørt fra sin politiveninde Stella i lang tid. Det viser sig, at Stella er forsvundet, og nu sætter den snu bedstemor And alle sejl til for at finde hende igen. Men der er ugler i mosen, og ikke alt er, hvad det ved først blik giver sig ud for at være.

Der er penge i sjældne dyr. Mange penge! Det giver Bjørne-banden en idé: De bryder ind i Andeby Zoo! Hurtigt viser det sig dog, at det ikke var den bedste idé at stjæle giftige og hidsige krybdyr, og i Dyre dyr bliver forbryderbanden en dyrt købt erfaring rigere.

Klæder skaber folk, lyder et gammelt mundheld. Det er dog ikke tilfældet i Onkel Joakim-historien Tøjproblemer, hvor riganden hyrer en lidt for smart modedesigner til at skabe ham en helt ny garderobe med tøj til enhver forretningslejlighed. Det viser sig naturligvis, at det gamle tøj er det bedste tøj.

Allerede som barn var Georg Gearløs et geni med store tanker! Det må Georgs matematiklærer sande, da han får fat i en af Georgs skitser, som han ikke forstår meget af.

Hvis man gerne vil tegne abonnement på Anders And & Co. – samt læse nyheder fra Andeby (og hvem vil ikke det?) – så kan man trykke på ikonet i øverste højre hjørne – så bringes man fluks videre til Andeby.dk.

Anders And & Co. 33 – 2014 Anders And & Co. 35 – 2014

HISTORIEOVERSIGT & FORSIDE:

1 – Ikke helt genial (Anders And)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
2 – Tyveriet (Anders And)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Arild Midthun / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
3 – En hund er elefantens bedste ven (Pluto)
Historie: Don Christensen / Tegninger: Paul Murry / Oversættelse: Maya Åstrup
4 – Årets foto (Rip, Rap og Rup)
Historie: Bob Karp / Tegninger: Al Taliaferro / Oversættelse: Jeanette Jensen
5 – Storbykriminalitet (Bedstemor And)
Historie & tegninger: Kari Korhonen / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
6 – Dyre dyr (Bjørne-banden)
Historie: Thomas Schrøder / Tegninger: Ferraris / Oversættelse: Anne-Maria Sigbrand
7 – Tøjproblemer (Onkel Joakim)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Jordi Alfonso & Comicup Studio / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen
8 – Lille Georgs lille Hjælper (Lille Georg)
Historie: Gorm Transgaard / Tegninger: Rodriques / Oversættelse: Naja Møllmann-Ibsen

Anders And & Co. 34

INFO OM UDGIVELSEN:

Årgang: 66
År: 2014
Nummer: 34
Udgivelsesdato: 21. august
Pris: 26,95,-
Størrelse: B5 (170mm x 260mm)
Sideantal: 52
Udgiver: Egmont Publishing
Omslag: Arild Midthun
Land: Danmark
Sprog: Dansk
Type: Ugemagasin/serieblad
Links: I.N.D.U.C.K.S. / ComicWikiAndeby.dk / Oversigt / Walt Disney Universet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.