Andet samlebind i serien om smølferne er ude fra Forlaget Cobolt

Hvis man er smølfefan, så skal helt sikkert investere i Forlaget Cobolts andet samlebind i serien om de små blå smølfer. Vi er nået til årgang 1967-1969, og bogen – der er på imponerende 272 sider i hardcover –  indeholder en syndflod af illustreret ekstramateriale og disse fire albums: Ægget og smølferne, Smølferne og Kraxelikroxen, Astrosmølfen og Tryllesmølfen. Bogen er udgivet!

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Smølferne blev født nærmest ved et tilfælde – men de små, blå nisser blev i løbet af 1960’erne til en af verdens allerstørste tegneseriesucceser.

Dette andet kæmpestore samlebind bringer en række af de klassiske historier i den kronologiske orden, de i hjemlandet, Belgien, oprindelig blev trykt i. Ligesom det første samlebind indeholder bogen endvidere et meget omfattende, underholdende og rigt illustreret forord om Peyos arbejde med serien – denne gang hører vi blandt andet om, hvordan smølferne pressede deres åndelige far til at oprette en hel tegnestue for at sikre en produktionstakt, der kunne leve op til de små nissers stigende succes

Bogen indeholder næsten 200 sider tegneserier og mere end 70 sider ekstramateriale. Læs eller genlæs klassiske historier som Smølferne og kraxelikroxen, Vejrmaskinen, En smølf ikke som de andre, Astrosmølfen, Den spejlvendte smølf og Den falske smølf – samt andre smølfetegneserier og -historier, der aldrig tidligere har været udgivet på dansk foruden en perlerække af illustrationer, annoncer, skitser m.v.
 
Med andre ord et praktisk taget uundværligt værk, der hører helt naturligt hjemme i enhver tegneseriesamling sammen med det første samlebind, Smølferne 1958-1966.


Smolferne-1967-1969-p

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.