Anne Cathrine Bomann skifter til L&R

Fotocredit: Diana Juncher

Anne Cathrine Bomann har lavet en aftale om at udgive sine næste romaner på Lindhardt & Ringhof.

“Jeg har allerede haft min første samtale med min redaktør Iben Conradi Brodersen om den bog, jeg arbejder på nu, og det var enormt inspirerende. Jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger Anne Cathrine Bomann.

“Det glæder os meget, at Anne Cathrine har valgt at udkomme hos os fremover. Vi er sikre på, at hendes kommende romaner blot vil løfte sig yderlige i forhold til den i forvejen imponerende debut,” siger skønlitterær forlagschef, Sune de Souza Schmidt-Madsen.

Anne Cathrine Bomann er psykolog og bor i København med sin kæreste, der er filosof, og deres hund Camus. Hun debuterede som skønlitterær forfatter i 2017 med romanen Agathe, som er udkommet i 26 lande og er blevet en international bestseller med 12 uger på Der Spiegels bestsellerliste og helsidesanmeldelser i Daily Telegraph og Le Monde.

Hun er 12 gange dansk mester i bordtennis, og har spillet flere sæsoner i udlandet, blandt andet for franske Fontenay-sous-Bois, hvor hun boede på Rue des Rosettes nummer 9. Adressen hvor hovedpersonen i Agathe også bor.

“Lindhardt og Ringhof har set kvaliteten og potentialet ikke bare i Anne Cathrine Bomanns debutroman men i hele hendes kommende forfatterskab. Jeg ser frem til samarbejdet og de mange fantastiske bøger,” siger Lena Stjernstrøm, CEO/Agent Grand Agency.