Årets mandelgave fra Disney er i handlen…

Årets mandelgave fra Disney er netop blevet udgivet fra Egmont Serieforlaget. Den 18. udgave af “Disneys juleklassikere” aka “Fra alle os til alle jer” er et årligt tilbagevendende must, hvis man er Disney-freak med samlergen … og det er jeg! Der er desværre et par huller i samlingen, men de skal nok blive fyldt ud på et tidspunkt.

Denne udgave består af 12 historier med Anders And, Stålanden, Hexia de Trick, Mickey Mouse, Onkel Joakim og Fætter Vims. Alle historier er ydermere tegnet og skrevet af de myreflittige italienere, der har sat sig tungt på historieproduktionen til bl.a. Jumbobøgerne!

Især den første historie – “Den bedste jul” – er interessant. Måske, ved nærmere eftertanke, mere interessant end god. Den viser Anders fra sin absolut mest ucharmerende side. Han er ikke blot gnaven, doven og umedgørlig, hvilket jo er klassiske Anders-træk, han er også tyran, misrøgter, diktator-agtig, tyvagtig, løgner, skadefro og kujon … og så op til jul, hvor han burde tage sig ekstra godt af de tre nevøer!

Bogen er i handlen til den Disney-agtige sum af 50 kroner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.