Bestseller-trilogien “Max Anger – With One Eye Open” bliver til Viaplay-serie

Viaplays nye originalserie er baseret på bestsellerbøgerne om Max Anger. I hovedrollerne ses Adam Lundgren og Evin Ahmad, der spiler sammen med en række kendte ansigter bl.a. Johan Rheborg og Linus Wahlgren, som har spillet med i Partisan og Orca på Viaplay. Thrillerserien i otte dele får premiere på Viaplay i Norden, Polen og Baltikum til efteråret.

Den sveske krimiserie ’Max Anger – With one eye open’ er baseret på bestsellertrilogien af Martin Österdahl og handler om Max Anger (Adam Lundgren), som er en tidligere politimand, der endelig har fundet kærligheden i sin russiske kollega Pashie (Evin Ahmad).

Da Pashie forsvinder sporløst i Skt. Petersborg, tager Max på jagt efter hende, hvilket fører til opdagelsen af en sammensværgelse, der kan ændre verdensordenen. Det viser sig imidlertid også, at hendes forsvinden har en forbindelse til hans egen hemmelige historie. Max har brug for hjælp, og han trækker derfor den lokale taxachauffør Mira ind i det hele – og sammen skal de nå at finde Pashie, inden det er for sent at stoppe sammensværgelsen.

”Det er utrolig spændende, at vi har fået mulighed for at filmatisere Matin Österdahls thriller om Max Anger. Serien har et fantastisk kvalificeret og lidenskabeligt team både foran og bagved kameraet – og ikke mindst store navne som Adam Lundgren og Evin Ahmad i hovedrollerne. Jeg glæder mig til, at seerne kan se slutresultatet på Viaplay, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer fra NENT Group.

’Max Anger – With one eye open’ produceres af Nice Drama sammen med Twelve Town med støtte fra Nordisk Film & TV Fond samt Nordsvensk Filmunderholdning. Serien distribueres af REinvent.

Lejla Bešić og Jan Marnell er producenter på serien, mens Mikael Newihl er hovedforfatter.

’Max Anger – With one eye open’ består af otte afsnit, som får premiere på Viaplay i Norden, Polen og Baltikum til efteråret 2021.