Bliv redaktør for Anders And & Co. i en uge

Hvis man drømmer om at arbejde på Anders And-bladets redaktion, får store som små nu en enestående chance. Det er nemlig muligt at blive juniorredaktør for Anders And & Co. i en ny, spændende konkurrence. Vinderen skal i fællesskab med de øvrige medarbejdere på redaktionen stå for at udarbejde det nummer af bladet, som udkommer i uge 33.

Uge efter uge sender Anders And-bladets redaktion et nummer af det populære tegneserieblad på gaden. Der er altid store beslutninger, der skal træffes – ikke mindst om historierne og vitserne, der skal indgå i bladet, men også om det redaktionelle indhold og udformningen af forsiden.

Alle der går med en lille skribent i maven og drømmer om at blive en del af redaktionen, får nu en enestående chance. Anders And & Co. lancerer nemlig en konkurrence, hvor vinderen bliver redaktør for bladet i en uge, og i fællesskab med de øvrige medarbejdere på redaktionen skal stå for at udarbejde det nummer af bladet, som kommer på gaden i uge 33.

For at deltage i konkurrencen skal man indsende sin allerbedste idé til en Anders And-historie – og man vælger selv, om det skal være tegninger eller tekst eller begge dele. Det eneste krav er, at det hele max. må fylde én side, og historien bliver sendt til bladredaktionen@andeby.dk senest den 8. marts.

Vinderen af konkurrencen skal være med til at gøre sit historieforslag til virkelighed, så det kan komme med i bladet, og skal samtidig være med til at udvælge de vitser, der skal være med på bladets vits-side.

Endelig får man også mulighed for at præsentere sig selv eller noget, man er særligt interesseret i, og præsentationen vil blive bragt i bladet sammen med historien. Som den helt store bonus bliver den kommende junior-redaktør også andeficeret og kommer på forsiden af Anders And & Co. nr. 33.

Gitte Hoffmann Hansen, som er marketingchef hos Egmont Publishing, der udgiver Anders And & Co., udtaler følgende:

”Vi glæder os til at se alle de fantastiske forslag, der med garanti vil lande i vores indbakke i de kommende uger. Det bliver en fornøjelse at gå forslagene igennem, men sikkert også svært at vælge det allerbedste. Det skal dog nok lykkes, og på redaktionen vil vi stå klar til at byde vores nye, midlertidige chef velkommen, når vinderen af konkurrencen er fundet!”