BOGNYT: “Børnene fra Sølvgade tager kampen op”

Nu kan vi igen møde børnene fra Sølvgade! Politikens Forlag udgav Renée Toft Simonsens opfølger – “Børnene fra Sølvgade tager kampen op”  -i august, og her i huset er der en fan på 8 år, der glæder sig meget til at følge op på begivenhederne. Og det gør faren for så vidt også! Bogen, der  er udkommet som hardback, er på 256 sider.

“Børnene fra Sølvgade tager kampen op” kan købes hos SAXO: KLIK


Børnene fra Sølvgade er flyttet hjem til miss Nelly og Brian og har fået hver deres værelse i huset på Martinsvej. De er lykkelige for deres liv i deres nye familie, der måske ikke ligner alle andres, men hvor der er mindst lige så meget kærlighed som inde hos naboen.
 
Men en dag banker det på døren … kommunetrolden har fundet dem, og hun kommer ikke alene denne gang. Det viser sig nemlig, at børnenes bedsteforældre har opsnuset, at moren er forsvundet – og nu vil de have børnene med sig hjem til godset på Fyn. Børnene vil helst være hos miss Nelly og Brian, men det er svært at sætte sig op imod regler – og hvem er egentlig ens rigtige familie: dem, der har lavet en, eller dem, man elsker allerhøjest i hele verden?