BOGNYT: “Agency” af William Gibson

Den 23. januar udkommer William Gibsons nye roman “Agency” fra Penguin Books. Romanen, der er en postapokalypisk dystopi, var oprindeligt blevet annonceret til udgivelse december 2018, men udgivelsesdatoen blev rykket af Gibson selv, der ønskede at reviderer romanen i forbindelse med valget af Trump som præsident.

“Agency” udkommer i hardback og paperback, og den kan forudbestilles hos SAXO: KLIK

Om bogen skriver forlaget følgende:

”Agency” er en dystoptisk thriller, der foregår i to alternative tidslinjer. Det er er en intelligent science fiction-roman om fremtidens teknologiske manipulation af tid.

I det ene spor af ”Agency” er året 2017, og  Gibson beskriver en alternativ tid foregående i San Francisco, hvor Donald Trump har tabt præsidentvalget til Hillary Clinton. Det andet spor foregår i et postapokalyptisk scenarie i det 22. århundredes London. Her er de overlevende ved at komme sig over en katastrofe, der udslettede 80% af alle mennesker. Et fordækt start-up hyrer her den unge kvinde Verity. Hun skal teste deres nye produkt – en personlig avatar med høj kunstig intelligens udviklet af militæret. Imens arbejder en række mennesker på at udnytte teknologiske tidsrejser til at påvirke valget i 2017.