BOGNYT: “Amari og Nattens Brødre”

Magiske Amari tager verden med storm! Plej dit indre bål, min pige. Og lad de andres tvivl være dit brændstof!

“Amari og Nattens Brødre” udkommer på forlaget Carlsen den 23. marts!

Køb/forudbestil bogen hos SAXO: KLIK!


Amari er en fattig pige, bosat i byens hårde kvarter. Hun elsker sin lille familie og finder styrke i deres sammenhold. Men da hendes bror Quinton forsvinder, krakelerer Amaris verden. Myndighederne opgiver hurtigt deres eftersøgning, men det gør Amari ikke.

I sin søgen efter ham føres hun til en mystisk skole, som hun kun kan få adgang til ved at bestå en svær optagelsesprøve fuld af magi. Amari må samle al sin styrke, for der er mange, der kæmper om pladserne på den prestigefyldte skole – forskellen er bare, at de alle sammen besidder et magisk talent, og det gør Amari ikke. Eller gør hun?

Den amerikanske forfatter B. B. Alston har altid savnet en fortælling med en stærk, sort pige fra fattige kår, der trodser alle fordomme og kæmper for sin egen plads i en magisk verden. Med debuten Amari og Nattens Brødre er netop dén heltinde født.

Bogen er første bind i en planlagt trilogi, og den kan læses – og læses højt – fra ca. 10 år

Fakta om bogen…

Titel: Amari og nattens brødre
Forfatter: B. B. Alston
På dansk ved: Elisabeth Kiertzner
Omfang: 382 sider
Pris: 199,95 kr.
Udkommer: 23. marts 2021

Om forfatteren…

B. B. Alston bor i Lexington, South Carolina. Han har skrevet og fortalt historier siden han var barn. Amari og Nattens Brødre er hans debutroman. Bogen blev solgt til over tyve lande på bare én uge og landede efterfølgende også en filmaftale med Universal Pictures.