BOGNYT: “Bare numser på stranden”

Den 1. februar udgiver Lindhardt & Ringhof Annika Leones “Bare numser på stranden”, der er en opfølger til “Bare numser”, der udkom sidste år.

Du kan købe “Bare numser på stranden” online på Saxo.com!


Journalist Annika Leone har en mission: at hendes egen datter og de yngre generationer af kvinder slipper fri af den kropsangst og de snærende kropsidealer, som hersker i tiden. Vi skal have et venligere og mere mangfoldigt blik på vores kroppe. Dette andet blik bidrager Annika Leone selv til ved at tale og skrive om emnet og ved at dele fotos af sig selv og sin halvafklædte krop på de sociale medier.

I 2020 udgav hun billedbogen Bare numser, der også kom i en dansk udgave. Her er opfølgeren Bare numser på stranden, hvor hovedpersonen igen er pigen Mira, der denne gang er taget på ferie til Italien med sine forældre en dejlig varm sommer. De havner på en strand, der er lidt anderledes – den er nemlig for nudister, så alle er nøgne, og Mira kigger fascineret på alle de forskellige slags kroppe. 

Bogen er til børn fra 3 år og opefter og har et humoristisk og naturligt blik på den nøgne krop, som den ser ud i virkeligheden. Bogen vil uden tvivl sætte gang i samtaler om kroppen mellem børn og voksne.

Fakta om bogen:

Titel: Bare numser på stranden
Forfatter: Annika Leone
Illustrator: Bettina Johansson
Omfang: 32 sider
Pris: 99,95 kroner
Udkommer: 1. februar 2021.