BOGNYT: “Blodtørst” af Stephen King

Hvis man er fan af Stephen Kings gåsehudsfremkaldende universer, så skal man se frem til 15. september, hvor Hr. Ferdinand udgiver skrækmesterens seneste opus, “Blodtørst og andre fortællinger” … ja, den udkommer meget passende i efteråret, så man kan krybe sammen i sofaen under et tæppe, imens man gyser og gruer sig igennem bogens 480 sider.

Køb bogen hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget …

En samling af fire fænomenale fortællinger, der inkluderer den enkeltstående efterfølger til den filmatiserede bestseller Outsideren.

Journalister har et ordsprog: ”Historien gløder, hvis det bløder”. Og historien om en detoneret bombe på Albert Macready mellemskole indeholder store mængder af blod.

Holly Gibney fra detektivbureauet De Der Søger arbejder på en sag om en forsvunden hund (og på sit eget behov for at være mere selvsikker), da hun ser den direkte tv-dækning fra bombeattentatet. Men da hun senere tænder for aftennyhederne, indser hun, at noget ikke stemmer ved den journalist, som var først på gerningsstedet. Sådan begynder Blodtørst, den enkeltstående efterfølger til bestselleren Outsideren, hvor den usædvanlige detektiv Holly skal opklare sin første solo-sag. Blodtørst er kun én af samlingens i alt fire fortællinger, der også rummer Mr. Harrigans telefon, Chucks liv og Rotten. Alle noveller illustrerer Kings alsidige storytelling med elegance, humor, skræk og åndeløs spænding. En King Classic, både for Kings mange fans og et godt sted at starte, hvis man er ny i det store forfatterskab.