BOGNYT: “Den store Disney-bog – En hyldest til Disneys vidunderlige verden” ude fra Alvilda

Julen er synonym med Disney. Sådan har det været i mange år, herhjemme siden 1967, og når juleaften banker på døren den 24. december, så er kirkens gudstjenester i alvorlig kamp med Disneys Juleshow, der for mange familier er en højtidstraditon, som man kun meget nødigt giver afkald på. Og hvis man er en Disney-elsker af den slags, der for alt i verden ikke vil gå glip af årets show, så er man nok også så fascineret af Disneys farverige, eventyrlige og magiske verden, at man vil klappe i sine hænder over nyheden, at Forlaget Alvilda har udgivet “Den store Disney-bog”, der på 200 velillustrerede sider åbner for den verden, som vi alle har et forhold til. Så hvis du – kære læser – kender en Disney-fan, der skal begaves med en boggave, når vi om en lille måned rammer den aften, der er lige så magisk og vidunderlig som Disneys univers, så kunne det være, at denne bog var en idé! Lad hermed nyheden om den fine udgivelse være givet videre.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Gennem mere end 90 år har Disney indfanget de mest fantastiske fantasier og skabt banebrydende underholdning for hele familien.

Fra Snehvide til Frost, fra Mary Poppins til Pirates of the Caribbean og fra Disneyland til Tokyo DisneySea – tag på en uforglemmelig rejse gennem hele Disneys eventyrlige univers i denne omfattende bog, som er fyldt med interessante historier, flotte billeder og sjove facts.

Få indblik i sjældne øjeblikke fra Disneys historie gennem en mageløs række af kunstværker og artefakter fra Disneys arkiver, og oplev magien folde sig ud!

Info om udgivelsen:

Oversat af: Brian Iskov
Billedbog
Indbundet  30 x 25 cm
200 sider
Vejledende pris: 349,-


9788741504582