BOGNYT: “Fyns natur”

Den 8. september udgiver Lindhardt & Ringhof  “Fyns natur: Danmarks grønne hjerte” af Erik Vinther og Søren Strandgaard. Bogen har en vejledende pris af 399 kroner, er på 320 indbundne sider med fotografier af Bert Wiklund.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget følgende:

Fyn er fin – og det er den fynske natur også. I bogen Fyns natur bliver du guidet til 60 spændende naturoplevelser i Danmarks grønne hjerte. 

”Fyn med øer ligger lige midt i kongeriget Danmark. Men placeringen spænder alligevel over store klimatiske forskelle lige fra det tørre ”Storebæltsklima” til de mere regnfulde centrale dele af øen og fra det varme klima mod syd til det koldere på Nordfyn.”

Fyns natur er den ultimative guidebog til skønne naturoplevelser på Fyn. Forfatterne Søren Kirk Strandgaard og Erik Vinther har begge arbejdet med en lang række naturbevaringsprojekter på Fyn. I bogen formidler de naturoplevelserne i et letforståeligt sprog med et personligt og engageret præg, så læserne får lyst til at besøge de enkelte områder og opleve de mange plante- og dyrearter.

Bogen indeholder nytegnede kort, flotte billeder og masser af praktiske informationer om vandremuligheder, dyreliv, madoplevelser og meget mere.