BOGNYT: “Gemini-forbandelsen”

Da Tarzan skrev en fantasyroman under coronanedlukningen!

Den 13. april forfatterdebuterer Kim Ace med fantasyromanen “Geminiforbandelsen”, som udkommer på forlaget Carlsen!

Bogen kan købes/forudbestilles hos SAXO: KLIK


Første bind i den spændende og sjove fantasytrilogi Geminiforbandelsen.

Rasmus er en nørdet og splejset dreng, som aldrig rigtig har haft nogen venner. Det ændrer sig den dag, hvor den seje Xander flytter ind ved siden af og begynder i Rasmus’ klasse. De to falder hurtigt i snak, og Rasmus oplever pludselig, hvordan det føles at have en rigtig ven.

Men samtidig begynder der at ske nogle meget mystiske ting. Et gigantisk kattelignende monster begynder at følge efter de to drenge, og en nat, da drengene er på lejrtur, går monsteret til angreb på de to ude i en skov. Drengene flygter, men under flugten er det, som om de bliver suget igennem tid og sted, og pludselig befinder de sig i en helt anden verden. Det bliver starten på et hæsblæsende actioneventyr fuld af magi, monstre, hemmeligheder og fare.

Kim Ace har altid elsket fantasyromaner, og han skrev allerede første kapitel i 2007. Men så blev han ramt af arbejde som musicalperformer i forestilling efter forestilling. Bl.a. som hovedrollen i Fredericia Teaters store satsning Tarzan. Da Danmark og verden lukkede ned for coronavirus i foråret 2020, Fredericia Teater gik konkurs, og alle hans forestillinger aflyst, blev kalenderen imidlertid helt ryddet.

Så hvis jeg nogensinde skulle skrive en bog, så skulle det være nu, fortæller han. Derfor er Carlsen stolte af, at kunne præsentere hans forfatterdebut her i foråret 2021.

Fakta om bogen…

Fakta om bogen:
Titel: Geminiforbandelsen
Forfatter: Kim Ace
Omfang: 200 sider
Pris: 149,95 kr.
Udkommer: 13. april 2021

Om forfatteren…

Kim Ace (f. 1983) er født og opvokset i Sønder Omme i Sydjylland. Efter et forløb på Legoland Show Academy blev han som 22-årig uddannet fra musicalakademiet i Fredericia. Han har spillet med i ‘Mamma Mia’, ‘Chicago’ på Det Ny Teater, ‘Dirty Dancing’, ‘Shu Bi Dua’, og han har arbejdet som danser og som koreograf på musicalen ‘Seebach’, indtil han landede hovedrollen i ‘Tarzan’.