BOGNYT: “Hvad fanden er et bandeord?”

Nu skal børn fandeme lære at bande ordentligt, ja de skal! 23. marts udkommer Thomas Brunstrøms “Hvad fanden er et bandeord?” på forlaget Carlsen.

Hvad fanden er et bandeord? guider dig igennem bandeordenes historie, de mest brugte bandeord og udtryk, bandeord i andre lande, skældsord, forbudte tegn – og så lærer du endda, hvordan du selv opfinder dine helt egne bandeord.

Køb/forudbestil bogen hos SAXO: KLIK!


Vidste du, at ordet “saftsusme” betyder “må Satan tæske mig”, eller at man kan øge sin smertegrænse ved at bande? Vidste du, at røv er det danske ord, som indgår i flest faste udtryk, eller at Danmark er det land i Norden, hvor man bander mest?

Forfatteren til de populære Sallys far-bøger har skrevet en hylende morsom gennemgang af alle de grimmeste, grummeste og slemmeste ord, du kan forestille dig. Hvad fanden er et bandeord? er en sjov og lærerig bog, der lærer om bandeordenes historie og betydning og guider i, hvornår de kan, skal og ikke skal bruges. For bandeord er ikke noget, man sådan skal gå og slynge om sig med. Det er simpelthen ikke pænt at sige “for fanden” og “for helvede”. Men derfor kan man jo godt vide noget om dem.

Bogen er fuld af sjove illustrationer af Bjørn Nørbo Andersen. Til børn fra 7 år, som synes bandeord er spændende og sjove.

Fakta om bogen…

Titel: Hvad fanden er et bandeord? – Bogen om alle de grimme ord, du ikke må sige
Forfatter: Thomas Brunstrøm
Illustrationer og layout: Bjørn Nørbo Andersen
Omfang: 96 sider
Pris: 149,95 kr.
Udkommer: 23. marts 2021

Om forfatteren…

Thomas Brunstrøm (f. 1977 i Fredericia). Journalist, filmanmelder og forfatter.