BOGNYT: “Hvis vi ikke taler om det”

Den 22. april udkommer “Hvis vi ikke taler om det” – Leonora Christina Skovs medrivende og åbenhjertige efterfølger til den prisvindende erindringsroman “Den, der lever stille”.

Bogen udkommer fra Politikens Forlag som e-bog, lydbog og i indbundet format.

Du kan købe/forudbestille “Hvis vi ikke taler om det” online på Saxo.com! 


I “Hvis vi ikke taler om det” fortæller Leonora Christina Skov den voldsomme historie om sin vej til at blive en etableret forfatter. Om sin opvækst som outsider i en lille nordsjællandsk by, springe ud som lesbisk i København og leve med sine forældres fordømmelse. Og om at kaste sig ud i at skrive og finde et forlag blot for at opdage, at den danske bogbranche er fuld af farer for en ung kvinde, der vil strække sig uendelig langt for at få en bog udgivet. Også langt ud over sine egne grænser.  

“Hvis vi ikke taler om det” er en intens fortælling om at gå efter sine inderste drømme på trods af modstanden, nederlagene og traumatiske oplevelser og om slutteligt af finde sig til rette i livet og indse, at kærlighed og accept kan se ud på mange måder.

For “Den, der lever stille” modtog Leonora Christina Skov bl.a. De Gyldne Laurbær og MARTHA-prisen. Romanen er solgt i over 140.000 eksemplarer og er købt til filmatisering.