BOGNYT: “Inderligt”

Lyrik rører ved kernen i menneskets eksistens: liv, død, fornyelse, forandring; såvel som moral og amoral, uretfærdighed og nogle gange retfærdighed. Verden i al sin mangfoldighed. Vejret. Tiden. Sorg. Glæde.

– Margaret Atwood fra bogens forord.

Den 19. november er der nyt fra Margaret Atwood, når Lindhardt & Ringhof udgiver digtsamlingen “Inderligt”, der er oversat af Caroline Albertine Minor. Digtsamlingen er på 144 sider, udgives i hardback og har en vejledende pris af 199,95,- 

Bogen kan købes/forudbestilles hos SAXO: KLIK


Margaret Atwood har været en af Canadas mest fremtrædende digtere helt fra starten af sin karriere, og hun er en af de få forfattere, der både mestrer prosa og lyrik.

Inderligt behandler hun mange af de emner, hun er kendt og elsket for, men i destilleret form: fra presserende politiske temaer til myter, legender og drømme, tanker om kærlighed og tab samt naturens perfektion og de skader, vi har påført den.

Samlingen emmer af Atwoods karakteristiske klarsyn, empati – og humor. Digtene i Inderligt er personlige i tonen, og i digt efter digt kaster Atwood sin fantasi og sit vågne og skarpe blik på det landskab, et levet liv udgør.

Atwoods forfatterskab er blevet tildelt en række prestigefyldte litterære priser; bl.a. modtog hun i 2019 for anden gang Booker-prisen for Gileads døtre. Hendes værker udkommer i mere end 25 lande.