BOGNYT: “Øens hemmelighed”

Den 29. september udgiver Lindhardt & Ringhof Guillaume Mussos seneste roman: “Øens hemmelighed” udkommer i hæftet format, er på 272 sider og har en vejledende pris af 249,95,-

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK

Guillaume Musso er Frankrigs bedst sælgende forfatter. Han har udgivet 17 bøger, som alle har ligget på de franske bestsellerlister. Bøgerne er oversat til 38 sprog, har solgt over 22 millioner eksemplarer verden over, og flere er filmatiseret.


Den aspirerende forfatter Raphaël Bataille ankommer til øen Beaumont ud for den franske middelhavskyst for at opsøge den tidligere bestsellerforfatter Nathan Fawkes, der har isoleret sig fuldstændig efter han pludselig stoppede med at skrive tyve år tidligere.

Han er fast besluttet på at finde ud af, hvorfor han har trukket sig tilbage fra offentlighedens søgelys. Hvad gemmer han og hans fortid på af hemmeligheder? Journalisten Mathilde Monney er også dukket op på øen. Hun er ligeså interesseret i Fawkes hemmeligheder – men af helt andre grunde.

På samme tid bliver liget af en kvinde fundet på stranden og øen lukkes ned i jagten på gerningsmanden. Langsomt afsløres et net af løgne og hemmeligheder – og en grusom forbrydelse. Men hvem kan man stole på? Hvem taler sandt?

Læs også…

Central Park
Pigen fra Brooklyn
Opkald fra en engel
Et atelier i Paris
Fortidens mørke