BOGNYT: “Overleverne”

Den 6. april udgiver Lindhardt & Ringhof svenske Alex Schulmans fiktionsdebut, som er blevet en international succes få måneder efter udgivelse i Sverige.

“Overleverne” kan købes/forudbestilles hos SAXO: KLIK


Tre voksne brødre er sammen kørt tværs gennem Sverige op til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage. Med sig har de deres mors aske, som de vil sprede ved stedet.

Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Noget, de aldrig har talt om. De tre brødre har meget forskellige erindringer om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre, og om det, der fik alt til at gå i stykker.

Overleverne er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen. Om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af.

Overleverne udkom i Sverige i september 2020 til overvældende anmeldelser, og romanen strøg direkte ind på de svenske bestsellerlister. Romanen er i skrivende stund solgt til udgivelse i 31 lande og indstillet til Svenska Dagbladets Litteraturpris.

Fakta om bogen:

Titel: Overleverne
Forfatter: Alex Schulman
Oversætter: Charlotte A.E. Glahn
Omfang: 288 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer: 6. april 2021