BOGNYT: Søren Sveistrups “Kastanjemanden” ude fra Politikens Forlag

Kastanjemanden-af-Søren-Sveistrup.jpg

Mangler du en god krimi, du kan gå julen i møde med? Eller leder du efter en boggave, der skal placeres under juletræet? Så kunne det være, at man skulle overveje Søren Sveistrups anmelderroste “Kastanjemanden”, som er ude fra Politikens Forlag. Romanen, der udkom tilbage i juni, bliver i løbet af december anmeldt her på siden … bedre sent end aldrig.

Forlaget skriver følgende om romanen:

I en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand.

Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt: socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt et år tidligere. En mand har tilstået drabet på pigen, og sagen er for længst opklaret.

Kort efter findes endnu en kvinde myrdet. Sammen med endnu en kastanjemand og endnu et spor fra pigen. Thulin og Hess fornemmer en sammenhæng mellem sagen om ministerens datter, de myrdede kvinder og den morder, der spreder angst over hele landet. Men hvilken?

Thulin og Hess kæmper mod uret, for de frygter, at morderen er på en mission, der endnu ikke er afsluttet.

Info om udgivelsen:

Sprog: Dansk
Sideantal: 528
ISBN: 9788740053623
Format: 151×228
Udk. 22. november 2018
2. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Vejledende pris: 250,-

KASTANJEMANDEN_Softcover_152x228_R42-5_F98_C_NY-STREGKODE.indd