BOGNYT: “Tavse verdener 1 – Den usynlige krig”

Inception møder Blade Runner møder The Matrix i ny YA-roman om at rejse ind i bøger…

Den 20. maj udgiver forlaget Carlsen “Den usynlige krig” af Boris Hansen, der er første bind i serien “Tavse verdener”.

Køb/forudbestil bogen hos SAXO: KLIK


Kvantemekanik. Rejser ind i bøgerne. Ændringer af fortiden. Den usynlige krig er en stærk sci-fi fortælling om at rejse ind i bøger for at ændre dem. Om at sætte alt på spil for en højere sag.

Ny, avanceret teknologi har gjort det muligt at rejse ind i bøger og ændre dem indefra. En teknologi der bliver misbrugt til skjulte reklamer, propaganda og værste tilfælde terrorisme.

‘Fiktionsagent’ er ikke ligefrem Olivia Albys drømmejob. Missionerne tager ofte en livsfarlig drejning, når Ministeriet sender hende ind i en roman for at redde den fra fremmede agenter. Derudover er hun havnet på et dysfunktionelt team, der tilsyneladende er ude af stand til at arbejde sammen. I det mindste er lønnen god, og Olivia har brug for pengene, hvis hun nogensinde skal realisere drømmen om at undslippe sin fortid.

Men da en mission går galt, hvirvles Olivia og hendes holdkammerater ind i en global konspiration iværksat af usynlige fjender.

Nogen har store planer for fiktionsteknologiens muligheder, og for at finde dem må Olivia følge deres blodige spor på tværs af både bøgernes fiktive verdener og hendes egen.

Fakta om bogen:

Titel: Tavse verdener (1) – Den usynlige krig
Forfatter: Boris Hansen
Omfang: 624 sider
Pris: 249,95 kr.
Udkommer: 20. maj 2021

Om forfatteren:  Boris Hansen (f. 1981) debuterede i 2006 med en krimi og har efterfølgende skrevet fantasy og sci-fi.