BOGNYT: “The World of IT”

Jeg er næppe den eneste, der har fået min nattesøvn ødelagt af Pennywise. Jeg var ikke særligt gammel, da jeg første gang læste Stephen Kings murstensroman om børnene, der bliver kidnappet af den alt anden end venligsindede klovn. Senere så jeg miniserien fra 1990, som også gjorde indhug i min søvn. Klovne ér ikke at spøge med.

Anden og sidste del i Andy Muschiettis todelte fortælling – “IT: Chapter Two” – har netop haft biografpremiere, og i den forbindelse har forlaget Abrams udgivet en smækker hardcoverbog, som jeg helt sikkert skal have investeret i på et tidspunkt!

Bogen, der er skrevet af Alyse Wax, ser nærmere på begge kapitler i den nye fortælling, og man får adgang til et overflødighedshorn af production stills, concept art og behind the scenes stills m.m. Den er på 224 sider i hardcover, og den udkom den 6. september! Jeg ser frem til at anmelde den ved lejlighed!

Om bogen skriver forlaget følgende:

An official behind-the-scenes companion to New Line Cinema’s IT and IT CHAPTER TWO, the globally popular blockbusters

Collecting the best artwork produced during the making of both of these sophisticated and visually enthralling films—including concept art, sketches, storyboards, and behind-the-scenes photography—The World of IT explores the films’ singular aesthetic and meticulous world-building. This compendium includes commentary from director Andy Muschietti; producer Barbara Muschietti; the acclaimed ensemble cast; and other creative players who helped bring a new, disturbing vision of King’s perennial bestseller to life.

“The World of IT” kan købes hos SAXO.com: KLIK