BOGNYT: “Topscorer”

Den 1. september udgiver Gads Forlag ungdomsromanen “Topscorer” af Conrad Fields. Bogen, der har en vejledende pris af 200 kroner, er på 204 sider i softcover-format.

Bogen kan købes hos SAXO: KLIK


Om bogen skriver forlaget følgende:

I ungdomsromanen Topscorer tager den dansk-amerikanske forfatter Conrad Fields fat i emner som identitet og ensomhed og konkurrencementalitet i fodboldverdenen. Bogen er en udviklingsroman om den talentfulde 16-årige fodboldspiller Jonas, der skal finde sig til rette i en helt ny verden, da han får en ungdomskontrakt med en professionel fodboldklub i Tyskland. 

Jonas er topscorer. 17 år. Han spiller på førsteholdet. Men uden for banen vælger han nogle gange forkert, og det får konsekvenser.

Heldigvis bliver Jonas scoutet og får chancen for prøvetræning i Tyskland. Det, han altid har drømt om. Han møder en helt ny verden, hvor din kammerat også er din modstander. Der kan kun være elleve på holdet, og hvis du ikke forstår spillereglerne, er det slut, inden det begynder. Men hvilke regler skal Jonas spille efter – på og uden for banen?

Topscorer handler om at finde sig selv og sine værdier – og ikke mindst om at kæmpe for sin passion og sit talent i et stærkt konkurrencepræget miljø.