“Close to Me” kommer på Viaplay!

12. september er der eksklusiv premiere på Viaplay Originalen “Close to Me” –  en psykologisk thriller i seks dele,  der har  internationale stjerner som Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne. Serien byder på neglebidende spænding.

Var det virkelig en ulykke, Jo (Connie Nielsen) kom ud for, da hun faldt ned ad trappen i sit eget hjem, eller er der nogen, der vil hende ondt? Jo, som på grund af ulykken kæmper med hukommelsestab, begynder langsomt at indse, at noget ikke er som det skal være med den tilsyneladende idylliske tilværelse, hun lever i – og at hun ikke aner, hvem hun kan stole på. Faldt hun virkelig, eller blev hun skubbet? Og i så fald hvorfor? Spørgsmålene er mange, da Jo beslutter sig for at finde frem til sandheden.

Den internationale stjerne Christopher Eccleston (Doctor Who) spiller rollen som Jos tilsyneladende perfekte mand, som hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved efter ulykken.

– Jeg tænker aldrig på en karakter, jeg spiller, jeg spiller dem, som de er skrevet. Rob er ejendomsmægler, men ingen er perfekte, siger Christopher Eccleston.

’Close to Me’ er baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn og er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueret af Michael Samuels (Man in an Orange Shirt, Any Human Heart). Gina Carter (See How They Run, Moone Boy) og Connie Nielsen er Executive Producere sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clarke fra NENT Studios UK. Executive Producer hos NENT Group er Josephine Zapata Genetay.