Den 3. oktober står der igen pensionistaction på menuen, når “Escape Plan” får biografpremiere

Rullestolen har været til eftersyn, rollatoren er spændt efter, stokken er blevet poleret og voksenbleerne er på plads, når Arnie og Sly sætter hinanden stævne i endnu en omgang pensionistaction. Det er svenske Mikael Håfstrøm, der denne gang har svunget pisken over de to actionronkedorer, og udover Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone finder man Jim Caviezel, Sam Neill, Vinnie Jones og Vincent D’Onofrio på castlisten.

Stallone spiller Ray Breslin, der er ekspert i bygningers sikkerhedsdesign. Pludselig må han se sig selv bænket i et fængsel, han selv har designet. Breslin, der er uskyldigt dømt, teamer op med Schwarzenegger, der skal hjælpe ham ud, så han kan bevise sin uskyld.

Escape Plan, der oprindeligt havde titlen The Tomb, skal nok blive underholdende. No doubt about that. Det lyder jo som et herligt mash up af Fox-serien Prison Break tilsat en smule af Rupert Wyatts The Escapist. Dog tegner det ikke godt for manus-delen, at én af forfatterene står bag rædderligheden Road House 2: Last Call … den gjorde ondt at se, Miles Chapman!

Escape Plan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.